CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*
<

Afectacions circulat˛ries i de recollida de residus

Del 3 al 20 de maig de 2021

A continuaciˇ us informem de les afectacions circulat˛ries i d'estacionament aixÝ com tambÚ de les afectacions a la recollida selectiva de residus al Barri Vell.

CIRCULACIË

Amb motiu de "Girona, Temps de Flors. A cel obert", un dels esdeveniments mÚs importants que tenen lloc durant l'any a la ciutat, es produiran diverses afectacions circulat˛ries al Barri Vell, nucli dels muntatges florals del festival.

AFECTACIONS A L'ESTACIONAMENT DE VEHICLES

Del 3 al 20 de maig es prohibirÓ l'estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals. TambÚ podeu consultar totes les incidŔncies de mobilitat a l'apartat d'incidŔncies del web www.girona.cat/incidencies

AFECTACIONS A LA CIRCULACIË DE VEHICLES

PROHIBIT CIRCULAR PEL BARRI VELL:
Del 8 al 16 de maig de les 10h a les 21 h es tallarÓ completament la circulaciˇ de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat.

Consulteu el plÓnol de l'Ómbit afectatEls carrers afectats seran: plaša del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer Ciutadans, pujada Sant MartÝ (entre el carrer Ciutadans i la Diputaciˇ de Girona), carrer Cort Reial, carrer de la Forša, carrer Argenteria, rambla Llibertat, carrer Ballesteris, pujada Sant Feliu, carrer Calderers, pujada Rei MartÝ (des del carrer Portal de la Barca fins a plaša Catedral, carrer Ferran el Cat˛lic i Pl. Catedral (fins al gual el COAC).

APARCAMENTE EXCLUSIU PER ALS VE¤NS I VE¤NES:
Del 3 al 20 de maig s'habilitarÓ un aparcament exclusiu per als ve´ns i ve´nes que disposin de distintiu del Barri Vell a l'aparcament de sorra de la plaša Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarÓ reservat per als ve´ns durant les 24 hores del dia.

Les emergŔncies s'atendran al 092 o 972 419 092 de la Policia Municipal de Girona.

 

RESIDUS

Girona, Temps de Flors afectarÓ tambÚ aquest any a la recollida selectiva de residus al Barri Vell.

 

RESIDUS DELS VE¤NS I VE¤NES DEL BARRI VELL

CANVI D'HORARI DE LA COLĚLOCACIË DELS CUBELLS:

Del 8 al 16 de maig, els cubells d’escombraries s’instal·laran i es recolliran en un horari diferent de l’habitual, en funció de la disponibilitat de pas dels vehicles.

Està previst que els cubells estiguin a les àrees habituals, aproximadament, des de les 22.30 h fins a les 24 h. Per aquest motiu, us demanem que dipositeu les bosses en aquesta franja horària.

Recordeu que en cas de necessitat també podeu utilitzar els contenidors fixos més propers. N’hi ha de situats al carrer de Santa Clara, a la plaça de Sant Domènec, a la plaça de la Independència o al carrer de Jaume Pons Martí, entre d’altres.

 

Disculpeu les molŔsties i moltes grÓcies per la vostra colĚlaboraciˇ

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010