Català Español* Français* English*
<

Agenda

FOOD. La utopia de la proximitat

Tina Girouard, Carol Goodden, Gordon Matta-Clark, Miralda, Fina Miralles, Antoni Muntadas, Pere Noguera, Àngels Ribé, Benet Rossell, Mar Serinyà, Francesc Torres, Marta Vergonyós i Jaume Xifra i el col·lectius Ocells al Cap i nyamnyam

Tipus:Exposició
Data:20/02/21 – 30/05/21
Lloc:Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
Preu:Gratuït

El fil conductor de l’exposició és l’art vinculat al menjar, la cuina i l’experiència col·lectiva que pot ser la gastronomia en relació a tres enclavaments culturals: París, Nova York i Catalunya. El binomi art contemporani i gastronomia lliga obres i projectes distants entre sí, que s’esdevenien als anys 70, i que arriben fins a l’actualitat connectant amb artistes joves del territori que s’identifiquen amb pràctiques relacionals i performàtiques similars.

Comissariat Harold Berg, Carme Sais i Eudald Camps

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010