Català Español* Français* English*
<

Agenda

Les Fourchettes

Tipus:Concert
Data:
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:2 €   |   5 €

Les Fourchettes són un quartet vocal de Barcelona formar per quatre cantants procedents d'estils diferents (el clàssic, el musical, el jazz, el gospel) unides per l'amor a la música vocal. Format l'any 2015, aquest jove quartet ja ha actuat a festivals internacionals com el Moscow Spring a Cappella. Fa dos anys van participar al concurs televisiu “La Voz” superant amb èxit vàries eliminatòries, i s'han proclamat campiones del concurs nacional de Barbershop SABS, convertint-se en el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d'or en aquesta categoria.

Actualment es troben treballant en el seu proper espectacle ~fem, un viatge per vuit dècades d’història de la música a través de la veu i l’experiència de les dones, del qual preestrenaran algunes peces al Girona A Capella, juntament amb una selecció d'algunes cançons del seu repertori habitual.

Preu: 2¤ (anticipada) / 5¤ (taquilla). Aforament limitat. Organitza: De-De-Ema Visual, S.L. La recaptació va destinada íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010