Català Español* Français* English*

Agenda

Estem d'Acords

Tipus:Concert
Data:
Lloc:Plaça de la Independència
Preu:Gratuït

El Cor de Cambra Estem d’Acords neix l’agost de 2014 d’un grup d’estudiants del Centre d’Estudis Musicals Pep Ventura de Figueres, sota la direcció de Pere Puig, arranjador i pianista i amb Florence Miscopein, que s’encarrega de la direcció artística.

El repertori es basa en arranjaments d’entre 4 i 8 veus de cançons reconegudes de musicals, cantautors i grups, amb alguna incursió també en el món dels clàssics.

El Cor ha ofert actuacions a diverses poblacions de l’Em¬pordà, com Cadaqués, Colera, Bellcaire, Figueres, El Port de la Selva i Roses, entre d’altres. També ha actuat a altres poblacions catalanes com Girona i Barcelona. Interna¬cionalment, el Cor ha actuat a Perpinyà i properament a Hamburg.

El grup ha anat evolucionant fins a constituir-se com a associació juvenil a través de la Generalitat, i com a entitat municipal de la ciutat de Figueres. Actualment, està format per 9 contaires: Laura Arolas, Sònia Brias, Irene Costa, Alina Font, Claudia Galli, Laia Pey, Júlia Xaudiera, Albert Aguilera i Adrià Pons.

Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat