Català Español* Français* English*
<

17è Concurs d'aparadorisme i decoració interior

Edició 2021

Concurs d'aparadors de Girona Temps de Flors

L'Ajuntament de Girona convoca la setzena "Mostra d'aparadorisme i decoració interior, Girona, Temps de Flors" amb l'objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant les dates de la mostra floral.

Participants: Establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona.

Durada: Els aparadors hauran de romandre exposats del 8 al 16 de maig de 2021, ambdós inclosos.

Sol·licituds de participació: Fins al 9 d'abril del 2021.

Les persones interessades hauran de presentar el model de sol·licitud a través del tràmit de la Seu Electrònica.

A les bases del concurs és on trobareu la regulació del procediment de presentació de sol·licituds per a la participació, els premis, la composició del jurat i els drets i deures dels participants.

Criteris de valoració El participant que obtingui més puntuació dins del jurat serà el premiat.
Els criteris de valoració del jurat seran:

Premi del jurat: El jurat concedirà tres premis i tres accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l'apartat 6è d'aquestes bases.

Consisteix en un assessorament professional gratuït i personalitzat per millorar la imatge, aparador o distribució del producte de l'establiment comercial guanyador. L'assessor farà un anàlisi in situ i un assessorament en funció de l'establiment per donar-li més visibilitat i atractivitat al client.

Premi popular: A més a més també hi haurà un premi popular atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades al Facebook www.facebook.com/Turismegi del servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Les votacions es realitzena través dels "m'agrada" a les fotografies penjades on apareixeran juntament amb el nom de cada establiment. El jurat escollirà al premiat entre les tres fotografies que obtinguin les votacions més altes per tal d'evitar qualsevol irregularitat en el procés de votacions.

El premi popular consisteix en un assessorament professional gratuït i personalitzat per millorar la imatge, aparador o distribució del producte de l'establiment comercial guanyador. L'assessor farà un anàlisi in situ i un assessorament en funció de l'establiment per donar-li més visibilitat i atractivitat al client.

Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l'adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 10 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les xarxes socials.

Premi per a tots els participants: De la mateixa manera, tots els participants que s'inscriguin a la mostra podran assistir de manera gratuïta a una formació on line d'aparadorisme i decoració interior impartida per un especialista de CODDIGI - Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interiors de Girona.

Informació

Comerç i Turisme
C. dels Banyoles, 17
Tel. 972 419 464
gironacomerc@ajgirona.cat
www.girona.cat/turisme

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010