Català Español* Français* English*
<

Notícies

L'Ajuntament de Girona ha convocat el XV Concurs d'aparadorisme i decoració interior "Girona, Temps de Flors"

dimarts 12 de març de 2019

El termini per a la sol·licitud de participació serà fins al 9 d'abril del 2019.


L'Ajuntament de Girona convoca el quinzè Concurs d'aparadorisme i decoració interior de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant les dates de la mostra floral. La temàtica de la mostra serà la flor.

Els aparadors hauran de romandre exposats dell'11 al 19 de maig de 2019, ambdós inclosos.
Sol·licituds de participació: Fins al 9 d'abril del 2019.

La participació és oberta a tots els establiments d’àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona.

Les persones interessades hauran de presentar el model de sol·licitud a través del tràmit de la Seu Electrònica.

A les bases del concurs és on trobareu la regulació del procediment de presentació de sol·licituds per a la participació, els premis, la composició del jurat i els drets i deures dels participants.

Per la “Mostra d’aparadorisme i decoració interior, Girona, Temps de Flors” s’estableixen dos tipus de premis atenent a qui qualifica l’aparador.

PREMI DEL JURAT:
3 premis i 3 accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l’apartat 6è d’aquestes bases.

PREMI POPULAR:
1 premi atorgat pel públic que haurà votat amb un "m'agrada" les fotografies penjades per l’Ajuntament de Girona al Facebook
(www.facebook.com/Turismegi).

Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l'adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 13 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les xarxes socials.

El lliurament de premis es realitzarà el 19 de maig a les 19.30 h a l'Auditori del Centre cultural de La Mercè (Pujada de la Mercè, 12). Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis.


Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010