Català Español* Français* English*
<

Notícies

El Girona A Cappella Festival portarà onze formacions vocals d'arreu del món a la ciutat durant Temps de Flors

dimarts 2 d'abril de 2019

La vuitena edició de l’esdeveniment tindrà lloc de l’11 al 19 de maig en espais com la plaça de la Independència, l’Auditori , la Casa de Cultura i l’Espai Marfà.


De l’11 al 19 de maig, el Girona A Cappella Festival portarà a la ciutat onze formacions vocals d’arreu del món. La vuitena edició de l’esdeveniment, que coincideix un any més amb Girona, Temps de Flors, tornarà a tenir com a escenari principal la plaça de la Independència, però hi haurà actuacions i activitats també a l’Auditori de Girona, la Casa de Cultura i l’Espai Marfà.

Els caps de cartell d’aquesta edició són les nord-americans Six Appeal, que visiten l’Estat espanyol per primer cop. El seu concert es farà el dissabte 11 de maig, a les 20.30 h, a l’Auditori de Girona. El mateix dia al matí, de 10 a 12 h, els components del grup faran un taller de veu i cant a cappella a l’Espai Marfà. Una actuació de les austríaques Beat Poetry Club, a les 18 h, a la plaça de la Independència, completarà la programació del primer dia del festival.

Cal destacar també grup com els francesos Berywam –que tancaran el festival el diumenge 19 de maig a les 18 h a la plaça de la Independència-, els britanics Vadé, els mallorquins Supervoices o els catalans In Crescendo, que actuaran al festival al costat de les propostes catalanes de Yes The Music!, Maimons, 4GAMI, Cromâtics i Beat Voices.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí en la presentació de l’edició 2019 del festival al costat de la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, i del director del festival, Pau Marquès. “El Girona A Cappella és un festival únic, genuí i emotiu, que combina valors emergents de casa nostra amb talents internacionals del gènere i aquest és un dels seus principals atributs”, ha destacat l’alcaldessa.

Es pot consultar tota la informació del festival al web www.gironacappella.cat

Nota: Imatge de la presentació d’aquest matí. D’esquerra a dreta: la vicepresidenta de la Diputació, M. Àngels Planas; l’alcaldessa Marta Madrenas, i el director del festival, Pau Marquès.

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010