CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*
<

NotÝcies

Afectacions circulat˛ries i de recollida de residus amb motiu dels muntatges florals de Temps de Flors

dimarts 7 de maig de 2019

Del 6 al 23 de maig de 2019.


A continuaciˇ us informem de les afectacions circulat˛ries i d'estacionament aixÝ com tambÚ de les afectacions a la recollida selectiva de residus al Barri Vell.

AFECTACIONS A L’ESTACIONAMENT DE VEHICLES
Del 6 al 23 de maig es prohibirÓ l’estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge (de 7 a 20 h) i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals.

AFECTACIONS A LA CIRCULACIË DE VEHICLES
De l'11 al 19 de maig, de 10 a 22 h, es tallarÓ completament la circulaciˇ de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat. Els dies 11, 15 i 18 de maig l’accÚs restringit s’allargarÓ fins a les 24 h. Els carrers afectats seran: plaša del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer dels Ciutadans, pujada de Sant MartÝ (entre el carrer dels Ciutadans i la Diputaciˇ de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Forša, carrer de l’Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer de Calderers, pujada del Rei MartÝ (des del carrer del Portal de la Barca fins a plaša de la Catedral), carrer de Ferran el Cat˛lic i plaša de la Catedral (fins al gual el COAC).

Del 6 al 23 de maig s’habilitarÓ un aparcament exclusiu per als ve´ns i ve´nes que disposin de distintiu del Barri Vell a l’aparcament de sorra de la plaša de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarÓ reservat per als ve´ns durant les 24 hores del dia.

Del 13 al 17 de maig la cÓrrega i descÓrrega de mercaderies al Barri Vell serÓ de 7 a 10 h.

CANVI DE RECORREGUT DE LA L11
Del 10 al 19 de maig la L11 del bus urbÓ no circularÓ pel carrer de Santa Clara ni per dins del Barri Vell a causa de les aglomeracions de visitants amb motiu del Girona Temps de Flors.


RESIDUS
Girona, Temps de Flors afectarÓ tambÚ a la recollida selectiva de residus del Barri Vell.

De l'11 al 19 de maig, els cubells d’escombraries s’instalĚlaran i es recolliran en un horari diferent de l’habitual, en funciˇ de la disponibilitat de pas dels vehicles.

EstÓ previst que els cubells estiguin a les Órees habituals, aproximadament, des de les 22.30 h fins a les 24 h. Per aquest motiu, us demanem que dipositeu les bosses en aquesta franja horÓria.

Recordeu que en cas de necessitat tambÚ podeu utilitzar els contenidors fixos mÚs propers. N’hi ha de situats al carrer de Santa Clara, a la plaša de Sant DomŔnec, a la plaša de la IndependŔncia o al carrer de Jaume Pons MartÝ, entre d’altres.


M╔S INFORMACIË:

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010