CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*
<

NotÝcies

L'Ajuntament de Girona obre la convocat˛ria per seleccionar els projectes de la 65a ediciˇ de Girona, Temps de Flors 2020

dijous 26 de setembre de 2019

Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais finalitzaran el 30 de novembre.


L’Ajuntament de Girona ha obert la convocat˛ria per seleccionar els projectes que formaran part de la 65a ediciˇ de Girona, Temps de Flors, que tindrÓ lloc a la ciutat del 9 al 17 de maig del 2020. Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais ja estan obertes a travÚs de la seu electr˛nica de l’Ajuntament i es tancaran el 30 de novembre.

Aquest any s’ha afegit un criteri nou a l’hora de puntuar els projectes i es valorar l’˙s de planta reutilitzable en la creativitat. “L’objectiu Ús afavorir l’aprofitament de les plantes i les flors, moltes de les quals es destinen a replantar jardins i equipaments de la ciutat un cop acabat Girona, Temps de Flors. La sostenibilitat ha de ser cada cop mÚs un aspecte important a tenir en compte en totes les accions que es portin a terme des de l’Ajuntament”, ha ressaltat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament, Gl˛ria Plana Yanes.

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010