Català Español* Français* English*

Notícies

Unes flors en blanc i negre sota la llum groga i vibrant del sol il·lustren el cartell de la 68a edició de “Girona, Temps de Flors” 

dijous 13 d'abril de 2023

L’autora de l’obra és l’alumna de segon de batxillerat artístic de l’Institut Santiago Sobrequés Júlia Esparch. 
Unes flors en blanc i negre sota la llum groga del sol il·lustren el cartell de la 68a edició de “Girona, Temps de Flors”. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat l’encarregada de descobrir la peça guanyadora al costat del director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras, avui en un acte al centre educatiu.
 
"Hi havia una grandíssima qualitat en totes les propostes. Temps de Flors és un esdeveniment que suposa esforços de molta gent durant molt de temps. Aquest cartell defuig de la complexitat, és molt net i molt clarificador, i identifica Temps de Flors”, ha afirmat l’alcaldessa.

L’autora de l’obra és l’alumna de segon de batxillerat artístic de l’Institut Santiago Sobrequés Júlia Esparch. “Volia que tota la composició tingues protagonisme, i jugar amb els colors, el blanc i el negre, i un fons de color groc per ressaltar l’obra. El groc és un color vibrant que representa el bon temps i el sol. Molt contenta per ser l’autora del cartell de Temps de Flors i amb ganes de veure’l per tota la ciutat”, ha explicat. 

L’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de “Girona, Temps de Flors” des del 2009. A partir de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s’escull l’obra que representarà l’exposició floral.

"És un orgull per l'institut poder contribuir en un acte important com Temps de Flors, el qual s'ha convertit en una de les festes més atractives per tot el país i on ve gent d'arreu del món. La nostra voluntat és ser un institut col·laborador amb tota la ciutat", ha afirmat el director del centre, Joan Cumeras. 

A l’acte hi ha assistit també la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i les representants de l’Associació Amics de les Flors de Girona i dels Jardins de Girona, Montse Galí, Elena Vilaseca, Dolors Busquets, Enriqueta Salvatella i Pilar Rodríguez, com a representants de les entitats organitzadores de “Girona, Temps de Flors”.
  
La 68a edició del festival tindrà lloc a la ciutat del 13 al 21 de maig. Podeu consultar tota la informació sobre la mostra a www.gironatempsdeflors.cat

Nota: Una imatge de l’alcaldessa Marta Madrenas i el director de l’institut Joan Cumeras destapant el cartell; una altra amb l’autora del cartell, Júlia Esparch, i una darrera amb la regidora Glòria Plana Yanes i les representants de l’Associació Amics de les Flors de Girona i dels Jardins de Girona.Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat