CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*

NotÝcies

“Girona, Temps de Flors” comptarÓ amb una exposiciˇ sensorial i un cupˇ especial de l’ONCE

dimecres 3 de maig de 2023

La mostra s’ubicarÓ al patÝ de les Magn˛lies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i en ella es podrÓ percebre un jardÝ sense veure’l, tot sentint textures, colors, sons i aromes.“Girona, Temps de Flors” comptarÓ amb una exposiciˇ sensorial i un cupˇ especial que l’ONCE dedicarÓ aquest diumenge 7 de maig a l’esdeveniment floral. Aquest matÝ la tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i RŔgim Interior, M. └ngels Planas, ha participat en la presentaciˇ a la seu de l’organitzaciˇ juntament amb el delegat de l’ONCE a Catalunya, Enric BotÝ; el director de l’ONCE a Girona, Fran RodrÝguez; la presidenta de l’Associaciˇ Amics de les Flors de Girona, Ana M¬ Figa; la secretÓria de l’Associaciˇ Amics de les Flors de Girona, Montserrat GalÝ, i l’autor de l’exposiciˇ sensorial, Enrique Berezo-Manso.

“GrÓcies a aquesta uniˇ entre Temps de Flors i l’ONCE, l’esdeveniment comptarÓ amb un projecte expositiu que ens permetrÓ sentir coses diferents perquŔ mai s’ha usat el tacte, l’o´da o l’olfacte per visitar la mostra. Tot el que Ús innovaciˇ ens agrada”, ha destacat la tinenta d’alcaldia.

L’exposiciˇ floral sensorial, titulada “Sartu ta Ezagutu” (entra i descobreix, amb eusquera), Ús una mostra accessible on es podrÓ percebre un jardÝ sense veure’l, tot sentint textures, colors, sons i aromes. L’obra que es podrÓ visitar del 13 al 21 de maig al pati de les Magn˛lies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, convida el p˙blic a gaudir d'una experiŔncia sensorial ˙nica caminant a travÚs d'un recorregut de tres espais enllašats, on podran percebre diferents formes, textures, colors, sons i aromes, deixant-se portar per l’o´da, el tacte i l’olfacte, tal com ho faria una persona cega.

Les persones que veuen i que vulguin visitar aquesta mostra comptaran amb diferents elements, com ulleres, antifašos o bastons guia per viure una experiŔncia 100% immersiva. AixÝ mateix, a l’entrada del jardÝ hi haurÓ un mapa en relleu, per tal que les persones que entrin es puguin fer una idea de com serÓ el recorregut. A mÚs, hi haurÓ informacions accessibles en braille i un codi QR.

Nota: les dues imatges de la presentaciˇ d’aquest matÝ amb la tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i RŔgim Interior, M. └ngels Planas; el delegat de l’ONCE a Catalunya, Enric BotÝ; el director de l’ONCE a Girona, Fran RodrÝguez; la presidenta de l’Associaciˇ Amics de les Flors de Girona, Ana M¬ Figa; la secretÓria de l’Associaciˇ Amics de les Flors de Girona, Montserrat GalÝ, i l’autor de l’exposiciˇ sensorial, Enrique Berezo-Manso.

Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat