CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*

NotÝcies

Comenša la 68a ediciˇ de “Girona, Temps de Flors” amb 126 projectes

dissabte 13 de maig de 2023

L’esdeveniment, que tÚ lloc a 13 barris de la ciutat, s’allargarÓ fins al 21 de maig.

“Girona, Temps de Flors” arrenca avui la seva 68a ediciˇ amb 126 projectes que es podran visitar fins al 21 de maig. Durant aquests nou dies les flores i les plantes sˇn les grans protagonistes de la ciutat. Aquest matÝ ha tingut lloc una passejada per diferents exposicions, patis i jardins amb autoritats de l’Ajuntament de Girona, la Diputaciˇ de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona i el Bisbat de Girona, i representants de l’esdeveniment.

Enguany es poden visitar 106 espais distribu´ts en 13 barris: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Les Pedreres, Mercadal, Montilivi, Palau-sacosta, Santa EugŔnia, Sant NarcÝs, TaialÓ i Vall de Sant Daniel. La mostra es pot visitar cada dia des de les 10 fins a les 22 h, un horari que s’allargarÓ fins a les 24 h els dos dissabtes i el dimecres 17 de maig.

Com a novetat, aquest any es pot entrar per primera vegada a l’antiga sala de ball Odeon i, respecte a les ˙ltimes edicions, es poden tornar a visitar espais interiors com el Museu d’Hist˛ria de Girona, la Casa Lleˇ Avinay, l'esglÚsia de Sant Lluc, l’edifici DÝaz Tarragˇ, la Casa MartÝnez Davalillos i el Museu d’Hist˛ria dels Jueus. Els punts a visitar -jardins, patis, edificis i monuments, espais i racons de la ciutat molt diversos- inclouen, com cada any, projectes florals elaborats de forma desinteressada per entitats i voluntariat.

El Barri Vell estÓ tancat perimetralment amb punts d’entrada i de sortida per tal de garantir una bona flu´desa. Hi ha 5 punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei MartÝ, plaša dels Jurats, carrer de Sant Crist˛for i plaša de Sant DomŔnec) i 5 de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Forša, plaša dels Jurats, plaša de Sant DomŔnec i carrer de Sant Crist˛for).

Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat