Català Español* Français* English*

Notícies

S’obre la convocatòria per seleccionar els projectes de la 69a edició de Girona, Temps de Flors

dijous 5 d'octubre de 2023

L’esdeveniment tindrà lloc de l’11 al 19 de maig del 2024.


L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per seleccionar els projectes que formaran part de la 69a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc de l’11 al 19 de maig del 2024. Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais estaran obertes fins al 10 de gener del 2024 a través del web de Temps de Flors.

Com en anys anteriors, s’apostarà per un format que combini els espais exteriors i interiors i es buscarà introduir alguna novetat incorporant nous espais en l’itinerari de projectes. Es preveu un any més que la mostra floral se segueixi expandint per diferents barris de la ciutat amb l’objectiu d’esponjar la instal·lació dels projectes. Amb aquesta fórmula, es pretén dinamitzar alhora l’activitat comercial dels barris i donar visibilitat a les zones verdes.

Quant als criteris de puntuació dels projectes, la sostenibilitat serà un aspecte important a tenir en compte. Es valoraran la proximitat de flors i plantes i la possibilitat de reutilitzar-les per replantar en jardins i equipaments municipals, així com l’ús d’elements naturals o el reciclatge dels materials d’edicions anteriors. També puntuarà la facilitat per fer manteniment del muntatge floral durant els dies d’exposició; la capacitat i l’experiència contrastada per instal·lar un projecte en un espai determinat, i la qualitat artística i creativa del disseny de la proposta. Les espècies de plantes invasores no es podran utilitzar en cap dels projectes participants.

Per a més informació sobre la convocatòria i la forma de sol·licitud, es pot consultar l'àrea de participants del web de Temps de Flors.

Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat