Català Español* Français* English*
<

Notícies

Mostra de menús florals per a Girona Temps de Flors

divendres 4 de maig de 2012

Un total de 25 restaurants de l'Associació d'Hostaleria Girona-Radial creen menús especials per a Temps de Flors.


Un any més Temps de Flors arriba a la ciutat de Girona. Enguany es prepara una gran exposició floral amb patis interiors decorats que només tenim la oportunitat de veure durant aquestes dates. No hi faltaran les escales de la Catedral vestides de flors, escenari estrella de l'exposició, així com els monuments principals del centre de la ciutat, Sant Pere de Galligants i carrers acolorits.

Aquest any, però es podrà gaudir de l'exposició des d'una dimensió més gastronòmica que mai. Els propers dies primaverals i tant florals que ens acompanyaran des del 12 al 20 de maig es podran combinar amb qualsevol menú floral que un total de 25 de restaurants de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial s'han engrescat a oferir fora dels seus menús més habituals.

Plats tant creatius com mousse de foie amb pètals de rosa vermella o amanida de llagostins i pètals de pensament amb perfum de violeta són els que trobareu entre l'àmplia oferta de plats del document adjunt.

Es pot fer difusió de la gastronomia de flors a través de Twitter amb el hashtag #gastroflors i de l'habitual #tempsdeflors.

Més informació al web de l'Associació d'Hostaleria Girona-Radial.

Documentació adjunta

Menús florals (PDF 0,29 Mb)
Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010