Català Español* Français* English*

Notícies

L'Ajuntament de Girona i RENFE acorden un pla d'accions per promoure l'arribada de visitants amb tren durant el Girona, Temps de Flors

divendres 26 d'abril de 2013

Es posaran a la venda 16.000 bitllets promocionals des de les diferents estacions de TAV i hi haurà una circulació de vuit trens especials entre Girona i Barcelona durant els dos caps de setmana de l'exposició floral, entre d'altres propostes.


L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el gerent del mercat Nord-Est-Mediterrani d'AVE RENFE, Fèlix Martín, han presentat aquest matí el paquet d'accions promocionals que portaran a terme de forma conjunta l'Ajuntament de Girona i la companyia ferroviària RENFE amb motiu de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc a la ciutat de l'11 al 19 de maig. "Hem d'agrair que RENFE hagi volgut ser un aliat estratègic en aquest salt qualitatiu i quantitatiu de Girona, Temps de Flors, que és un dels motors econòmics de la ciutat, i que hagi creat aquesta aliança amb nosaltres en la nostra ambició de posar Girona de moda", ha subratllat l'alcalde.

D'entre les accions que es faran, cal destacar que hi haurà una circulació especial de trens entre Girona i Barcelona els dos caps de setmana de Girona, Temps de Flors i que s'oferiran 16.000 places promocionals de tren des de les diferents estacions que es connecten amb Girona a través de l'alta velocitat. Pel que fa a la primera acció, i tal com ha explicat Fèlix Martín, "es posaran vuit trens els dos caps de setmana perquè la gent que vingui des de Barcelona pugui gaudir des d'un punt de vista d'oci i lúdic de la ciutat". Una altra acció promocional que es durà a terme, en el marc d'uns paquets turístics fets d'acord amb els hotels de la ciutat, serà un descompte del 50% en els bitllets de tren d'alta velocitat per als visitants que pernoctin a Girona entre setmana, una acció que és "una innovació dins de la promoció del nostre servei", segons ha assenyalat el gerent del mercat Nord-Est-Mediterrani d'AVE RENFE. "Volem que la gent trobi una nova idea per venir a Girona. El nostre objectiu és posar les coses fàcils a la gent i que vegin l'alta velocitat com la millor manera d'arribar a Girona", ha afegit.

La regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, ha destacat que el 2013 "és l'any del tren, és l'any del TAV i ens hem dedicat a promoure el Girona, Temps de Flors i la ciutat amb accions a ciutats ‘AVE'". A banda de Barcelona, Saragossa i Madrid, també s'han fet accions promocionals a Tarragona i Lleida, així com a Perpinyà, a la Catalunya Nord i a Salisbury, amb la voluntat de promoure l'esdeveniment internacionalment.

Altres accions promocionals que es faran en el marc de l'acord amb RENFE i ADIF són les decoracions florals de les estacions del TAV de Girona, Barcelona, Saragossa i Madrid; la inclusió d'un bàner de Temps de Flors al web de RENFE i la difusió de l'exposició floral a través de les seves xarxes socials i dels microespais de ràdio i l'elaboració de capçals específics per als trens entre Madrid i Figueres.

Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat