Català Español* Français* English*

El llibre de "Girona, Temps de Flors"

El llibre fotogràfic Girona, Temps de Flors és una col·lecció d'edició anual que recopila la selecció de fotografies dels muntatges efímers i els espais decorats del Barri Vell de l'exposició "Temps de Flors". Constitueix l'únic document gràfic en paper que testimonia i recull en diverses instantànies els decorats i muntatges florals, a més n'explica quina és la interpretació que en fa cada autor.

Punt de venda del llibre: Oficina de Turisme de la Rambla
Preu: 30,30 €

El llibre

Girona, Temps de Flors | ed.2023

 

Característiques tècniques del llibre Girona, Temps de Flors

El llibre de prop de 175 pàgines, té una tirada de 500 exemplars i s'edita en català, castellà i anglès. El seu format és de 22x32 cm i compta amb tapes dures fotogràfiques, llom en tela negra i enquadernat artesanal de fil tipus japonès. El títol de la portada està realitzat amb tècnica d'stamping daurat i el paper emprat és de fibra de cotó d'alt gramatge.

El llibre Girona, Temps de Flors es prepara durant els mesos previs a l'exposició i se'n realitza el reportatge fotogràfic el primer cap de setmana. Els primers exemplars veuen la llum el següent divendres, amb la presentació oficial del llibre, i quan encara queden dos dies de festival.
 

"Girona, Temps de Flors"
68a Exposició de flors, patis i jardins

Coordinació, disseny, maquetació, traduccions i fotografia: Comunicació Integral Neorg SRL
Edició, comunicació i promoció: Ajuntament de Girona
Imprès per: Impremta Pagès

Facebook del llibre de Temps de Flors Twitter del llibre de Temps de Flors Instagram del llibre de Temps de Flors

Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat