Català Español* Français* English*
<

El llibre de "Girona, Temps de Flors"

El llibre fotogràfic Girona, Temps de Flors és una col·lecció d'edició anual que recopila la selecció de fotografies dels muntatges efímers i els espais decorats del Barri Vell de l'exposició "Temps de Flors". Constitueix l'únic document gràfic en paper que testimonia i recull en diverses instantànies els decorats i muntatges florals, a més n'explica quina és la interpretació que en fa cada autor.

Punt de venda del llibre: Oficina de Turisme de la Rambla

El llibre

Girona, Temps de Flors | ed.2021

 

Característiques tècniques del llibre Girona, Temps de Flors

El llibre de prop de 175 pàgines, té una tirada de 500 exemplars i s'edita en català, castellà i anglès. El seu format és de 22x32 cm i compta amb tapes dures fotogràfiques, llom en tela negra i enquadernat artesanal de fil tipus japonès. El títol de la portada està realitzat amb tècnica d'stamping daurat i el paper emprat és de fibra de cotó d'alt gramatge.

El llibre Girona, Temps de Flors es prepara durant els mesos previs a l'exposició i se'n realitza el reportatge fotogràfic el primer cap de setmana. Els primers exemplars veuen la llum el següent divendres, amb la presentació oficial del llibre, i quan encara queden dos dies de festival.
 

Els autors del llibre Girona, Temps de Flors

Lara Pujol Garriga (Girona, 1987) és Graduada Superior en Disseny d'Interiors i és la creadora, dissenyadora i co-fotògrafa responsable principal del llibre. La publicació és una aportació que Lara Pujol va proposar com a necessària per a la memòria de la ciutat.

Compta amb la principal col·laboració de Joan Altés, fotògraf professional especialitzat en interiorisme i arquitectura, col·laborador principal del llibre des de la seva primera edició al 2013 i amb Job Vermeulen també fotògraf professional que s'incorpora a l'equip per l'edició 2016.
 

Col·laboradors del llibre Girona, Temps de Flors

L'Ajuntament de Girona és el principal col·laborador del llibre. També donen suport al projecte la Diputació de Girona i Cafès Cornellà des de la primera edició (2013) i s'incorporen com a nous col·laboradors la Generalitat de Catalunya i l'empresa gironina CCALGIR. El projecte compta, també, amb el suport de les associacions organitzadores de l'exposició: Amics de la Girona Antiga i Amics de les Flors.


 

Facebook del llibre de Temps de Flors Twitter del llibre de Temps de Flors Instagram del llibre de Temps de Flors

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010