Català Español* Français* English*
<

Notícies

El consistori impulsa una acció per homenatjar els 64 anys de Temps de Flors, juntament amb les associacions organitzadores i els voluntaris

dilluns 11 de maig de 2020

L’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de les associacions organitzadores “Amics de les Flors de Girona” i “Amics de la Girona antiga” i tots els seus voluntaris i voluntàries han preparat una acció commemorativa com a homenatge els 64 anys de l’exposició “Girona, Temps de Flors”


Aquests dies, la ciutat de Girona s’hauria engalanat amb la 65a edició de Temps de Flors. La situació actual ha obligat a suspendre la mostra, però s’ha ideat una iniciativa per recordar aquesta celebració a tots els ciutadans i ciutadanes. L’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de les associacions organitzadores “Amics de les Flors de Girona” i “Amics de la Girona antiga” i tots els seus voluntaris i voluntàries han preparat una acció commemorativa com a homenatge els 64 anys de l’exposició “Girona, Temps de Flors”, un dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat.

L’acció porta per nom “Tornarem, us esperem el 2021!” i es durà a terme durant els dies en què hauria tingut lloc l’exposició, del 9 al 17 de maig. L’objectiu és fer un homenatge a la mostra floral, a les associacions i als seus voluntaris i recordar que l’any vinent el festival tornarà amb més força que mai. El tret de sortida oficial d’aquesta iniciativa sorpresa serà demà al matí, quan hauria tingut lloc la inauguració de l’esdeveniment.

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010