Català Español* Français* English*

Notícies

La imatge d'uns gots amb flors al pont de Pedra, emblema del cartell de la 60a edició de Temps de Flors

dimarts 24 de març de 2015

L'autora de l'obra és l'alumna de segon de batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés Daniela Monsó.


L'alumna de segon de batxillerat artístic de l'Institut Santiago Sobrequés Daniela Monsó és l'autora del cartell que representarà la 60a edició de Girona, Temps de Flors. L'obra ha estat la guanyadora d'entre totes les que van elaborar els alumnes del batxillerat artístic per il·lustrar una nova edició del festival. Aquest és el sisè any que el centre col·labora amb l'Ajuntament de Girona per a la creació del cartell de Temps de Flors.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presidit l'acte de descoberta del cartell, que ha tingut lloc aquest matí a l'institut gironí. Puigdemont ha remarcat que l'obra guanyadora "interpreta molt bé Temps de Flors" i que esdevé "un discurs més enllà de l'obra artística". "Arrencar Girona, Temps de Flors amb la presentació del cartell és arrencar amb molt bon peu", ha afirmat. El director de l'Institut Santiago Sobrequés i coordinador dels projectes de Girona, Temps de Flors, Joan Cumeras, ha reiterat que el fet de fer el concurs al centre "ens ajuda a implicar-nos més a la ciutat" i ha fet un símil amb "l'esforç i dedicació" de l'alumnat del centre amb la il·lusió i les ganes que "ara fa 60 anys un grup de joves de la ciutat" van tenir per tirar endavant Girona, Temps de Flors.

Daniela Monsó, de 17 anys, ha explicat que la seva idea principal a l'hora de fer el cartell va ser que fos "senzill i visual" i es va basar en una foto que va fer al pont de Pedra de Girona amb uns gots amb aigua i una flor a dins. "Primer la idea va ser que sortís la Catedral de fons, però després vaig decidir fer-ho així, com una plantilla. També vaig escollir colors bàsics i els seus complementaris, així com fer el 60 més gran per remarcar el seixantè aniversari", ha explicat Monsó.

Cartell de la 60a edició de Girona, Temps de Flors

Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA
Tel. 972 419 010
gironatempsdeflors@ajgirona.cat